Vinnerne av Offerspill Julekalender

Offerspill Julekalender ble en stor suksess! 89 oppgaveløsere sendte inn til sammen 308 svar på de 25 oppgavene (luke 24 hadde to oppgaver), og vi står igjen med to vinnere av et sjakkbrett signert av Magnus Carlsen.

Det var kun én person som fikk full pott, 25/25 poeng. Gratulerer til den sagnomsuste Henrik Sjøl som kan smykke seg med tittelen OOM (Offerspill OppgaveMester). I tillegg til vinneren av premietrekningen, vil også han få et sjakkbrett signert av Magnus Carlsen.

Her ser dere hvor mange poeng alle som sendte inn svar fikk, fra høyest til lavest.

Oppgavene krevde kreativitet, logikk og litt andre måter å tenke på enn det som kreves av tradisjonelle sjakkoppgaver. Basert på tilbakemeldingene vi fikk, kan det virke som oppgave 8 var den vanskeligste. Vi brukt selv lang tid på å løse den!

Så til trekningen! Det var 81 som sendte inn minst ett riktig svar, der man fikk ett lodd for hver riktig besvarte oppgave. Vinneren av denne trekningen, med 16 lodd, ble Frank Jacobsen! Gratulerer! Vi kontakter begge vinnerne.

Alle oppgavene (med fasit) er fortsatt tilgjengelig på https://julekalender.offerspill.com – en god måte å få i gang hjernen på etter ferien.