Aktiviteter og medlemsfordeler

Offerspill ønsker å være en inkluderende klubb med et relevant tilbud for alle - fra hobbyspiller på nett, til stormestre (og verdensmestre!) og for medlemmer i hele landet. Derfor har klubben et variert tilbud som vi håper vil gjøre deg til en bedre sjakkspiller og som samtidig er underholdende.

Under kan du lese mer om klubbens aktiviteter og medlemsfordeler.


Medlemsfordeler

Som medlem i Offerspill kan du benytte deg av følgende fordeler.

🖐🏻
Offerspill er Norges rimeligste sjakklubb.


Det koster kr 300 for nye medlemmer og kr 600 for eksisterende medlemmer i året. Offerspill er en ideell organisasjon og har kun som formål å formidle sjakk. Klubben har medlemmer på alle ferdighetsnivåer, alt fra nybegynnere til verdensmestre.

📮
Norsk sjakkblad i posten.


Som medlem i Offerspill får du Norsk Sjakkblad i posten 3 ganger i året. I Norsk sjakkblad finner du oppdateringer og nyheter om sjakkverden i tillegg til oppgaver, analyser og mye mer.

🏅
Medlemskap i Norges Sjakkforbund og FIDE.


Dette gir tilgang på alle åpne turneringer i Norge og i utlandet. Dette gir deg mulighet til å opparbeide deg FIDE-rating (offisiell internasjonal sjakkrating).

♟️
Tilgang på alle våre klubbaktiviteter.


Offerspill er Norges mest aktive klubb. Som klubbmedlem er det alltid noe å delta på. Ta en titt under for en oversikt over alt vi arrangerer!


Aktiviteter på nett:

Offerspill Online League:

Liga med 3 ukentlige turneringer. Hver turnering gir  "XP" basert på oppnåelse av "achivements", og det beregnes et sammendrag fra turneringene som utgjør en sesong. Nåværende sesong spilles ut året. Ligaen premieres basert på sammendraget for U1500, U2000 og “alle”.

Turneringene spilles fast på følgende tidspunkt:

  • Mandager 20-21, Bullet (1+0)
  • Onsdager 19-21, Blitz (3+2)
  • Søndager 19-20.30, Blitz, Tematurnering (3+0)

OBS! Plutselig kan du finne deg spillende mot verdensmesteren i Ligaen. I så fall: pust ut og prøv deg på litt offerspill!
Såfremt du er medlem kan du melde deg inn i Lichess-Teamet her (husk å legge ved navn): https://lichess.org/team/offerspill-sjakklubb
Turneringene blir lagt ut ukentlig på forsiden på hjemmesiden.

Streaming og kommentering:

Offerspill har en egen streaming-kanal på Twitch hvor vi ukentlig streamer spilling av turneringer, kommentering av partier og/eller undervisning. Hvis du følger oss på Twitch vil du få beskjed hver gang vi gå live. Vi varierer mellom Norsk og Engelsk.  

YouTube:

Offerspill har også en egen YouTube-kanal hvor vi legger ut streams, highlights og foredrag. Spesielt kan vi trekke fram foredraget fra november med Magnus Carlsen sin sekundant Peter Heine Nielsen: https://www.youtube.com/watch?v=qjJ-V1Dc79A

Sosiale Medier:

Vi oppdaterer våre sosiale medier fortløpende med nyheter, informasjon og tidvis kuriositeter.
Følg oss derfor gjerne på Facebook, Twitter og Instagram. Vi har også en intern Facebook-gruppe som er forbeholdt medlemmer.

OfferPodden:

Kommer

Aktiviteter "over the board":

Klubbkvelder:

Høsten 2021 er det klubbkvelder på The Good Knight (Badstugata 9, 0183 Oslo), annenhver tirsdag (oddetallsuker) og annenhver torsdag (partallsuker) fra 19.00. Det er bare å møte opp på disse kveldene, og vi varierer tilbudet. Blant annet har vi hatt lynsjakkturneringer, hurtigsjakkturneringer, undervisning, foredrag m.m.
Sjekk ut terminlisten for mer informasjon.

Seriesjakk:

Seriesjakken er er divisjonssystem hvor man spiller i lag på vegne av sin klubb, og møter andre lokale sjakklubber. Det er ulike systemer rundt om i landet. Påmelding g plan blir sendt ut på epost.

Sesongen varer fra november til april.

Åpne turneringer:

I januar arrangerte Offerspill sin første åpne helgeturnering - Offerspill Grand Prix. Turneringen var en stor suksess, og er noe vi ønsker å gjenta kvartalsvis. Informasjon om andre turneringer blir lagt ut fortløpende.

Sjekk også ut hvilke turneringer som arrangeres rundt om i Norge her: https://www.sjakk.no/nsf/terminliste/

Talentprogram og støtteordning:

På nyåret lanserte vi vår nye satsing på sjakktalenter, nemlig TalentOffer. Dette er en gruppe sterke spillere som ønsker å satse på sjakk og som vil bli støttet at klubben. Disse spillerne får du garantert sett fremover, f.eks. i klubben eller på stream!