Velkommen

Vi opprettet Offerspill sjakklubb som en ganske anonym klubb 18. juni 2019. Grunnleggerne er sjakkspillere med verdensmester Magnus Carlsen som leder. Vårt felles ønske var en profesjonalisering av sjakk, med økte satsing både i topp og bredde.  

Les om vår visjon på Om Klubben

Vi ønsket å få en god start og samtidig se hvor stor interessen i Sjakk-Norge var. Magnus Carlsen sa seg derfor villig til å tilby de 1000 første medlemmene fri innmelding.

Dette ble spredd mellom venner i sjakkmiljøet som ønsket å bli en del av ny og fremoverlent sjakklubb. Med ønske om å tilføre NSF sårt tiltrengte midler gjennom Kindred-avtalen og med ambisjoner om å profesjonalisere det norske sjakkmiljøet fikk klubben i løpet av første dag nesten 100 sjakkspillere som medlemmer og var allerede da trolig den sterkeste sjakklubben i Norge.

Dette var før media plukket opp saken. Vårt tidligere hårete mål på 1000 medlemmer, viste seg plutselig å være svært så oppnåelig på grunn av oppmerksomheten og sjakkinteressen hos det Norske folk.

Vi er svært beæret og ydmyke over nå å styre over Norges desidert største sjakklubb. Såfremt vi forstår, viser dette hvor utrolig populært sjakk er i Norge i dag, og hvor mange folk som kunne tenke seg å faktisk være medlem i en sjakklubb.

Offerspill Sjakklubb står nå for omtrent 22% av medlemsmassen i NSF. Per 06.07.2019 har vi 1100 medlemmer. Vi har alle planer om å fortsette rekrutteringen og utnytte det enorme potensialet som ligger i sjakk i Norge.