Talentoffer Cup II

Talentoffer Cup ble for første gang introdusert i Oktober i fjor og samlet alle stortalentene i klubben vår til en knockout-turnering hvor kun én spiller sto igjen som vinner.

Nytt format

Vi er tilbake med en ny utgave, men denne gangen i en ny form. I år har vi utviklet et nytt innovativt format som skal spilles over brettet i OSS sine lokaler på Majorstuen, den 6. og 7. november.

Tjue spillere vil bli seedet til to innledende "berger-grupper" med deltakere fra klubbens talentprogram i tillegg til andre inviterte spillere.

Det vil bli to innledende gruppespill med ti spillere i en klassisk “alle-møter-alle”-turnering. Det spilles FIDE-ratet hurtigsjakk med tidskontrollen 10+5. De fem beste i hver av gruppene går videre til en finale-turnering av samme format. Her kan man vinne pengepremier, i tillegg til heder, ære og ratingpoeng. De fem nederste fra hver gruppe møtes i en B-finale og spiller om pengepremier samt Offerspill-merch.

Deltakere

Tidsplan og premier

Det vil bli delt ut pengepremier i begge grupper, hvor hovedvekten av premiene gis til A-finalen. Vi vil i tillegg streame turneringen på vår twitch kanal og lover bra underholdning hele dagen!