Slik blir høsten hos Offerspill

Sjakksesongen er for alvor i gang! Her kommer informasjon om 0fferspills arrangementer høsten 2023.

Vi fyrer løs allerede denne helgen med lyn- og hurtigsjakk på The Good Knight.

Psst!
Visste du at vi har en egen turneringskalender fylt med høstens arrangementer? Du kan enkelt trykke på arrangementene for å finne turneringslenke, kontaktperson om generell info. Vi har også lagt inn noen av de større turneringene i Oslo og omegn arrangert av andre klubber.

Klubbkvelder (20 års aldersgrense)

Annenhver onsdag fra og med 13. september vil det bli arrangert klubbkvelder på The Good Knight i regi av Eirik Aarnes. Dette blir uformelle sjakktreff, både med felles aktiviteter og uformell spilling.

Du trenger verken å være medlem i Offerspill eller Norges Sjakkforbund for å være med, så ta gjerne med en sjakkinteressert venn. Dessuten er det helt gratis!

Du kan sjekke turneringskalenderen for å finne alle klubbkveldene i høst.

Østlandsserien

Offerspill vil som vanlig stille med så mange lag som mulig i Østlandsserien, som stort sett foregår på søndager. I østlandsserien blir man delt inn i divisjoner og kjemper mot lag fra andre klubber. Sesongen varer fra slutten av oktober til mars.

Du kan lese mer om østlandsserien på Norges Sjakkforbunds nettsider.

Rundene er FIDE-ratet, og det kreves medlemskap i Offerspill for å delta. Du kan sende en epost til offerspill@gmail.com dersom du har lyst til å være med på et lag (frist for påmelding 18. september). Det er også mulig å stille et helt eget lag hvis dere er fire stykker eller fler.

Langsjakk 🐌


LangOffer september NGP
29. september - 1. oktober


Hurtigsjakk 🐕‍🦺


SpringerOffer hurtig NGP
10. september


SpringerOffer hurtig NGP
5. november


SpringerOffer hurtig NGP
17. desember


Lynsjakk 🐇


SpringerOffer lyn NGP
9. september


SpringerOffer lyn NGP
4. november


SpringerOffer lyn NGP
16. desember