Oppdatering Landsturneringen: 2 runder igjen

Det begynner å spisse seg til i Landsturneringen 2022 og 2 runder av 9 gjenstår.

I Eliteklassen ligger det an til storeslem for GM Simen Agdestein som med 6/7 poeng leder med et helt poeng og en ratingprestasjon på 2801(!). Vårt håp i klassen med GM Frode Urkedal ligger tynt an med 4/7, men kan få en fin plassering med godt resultat i de to siste partiene. Elite

Runde 8 kan følges på Lichess

I gruppe 2 ligger Steven Hansen og Gudbrand Tandberg best an med 4,5/7 mens Ulrikke Langvik har 4 poeng og Øyvind Grimsrud 3 poeng.

I gruppe 3 har Alexander Tømmerås og Morten Heje Mæhle begge 4 poeng og kan få til en god plassering. Tony Alexander Storm har 2 poeng, men har delt med oss denne lekkerbisken fra runde 7:

Tony varer opp med en romantisk Kongegambit-seier i runde 7

I klasse 4 ser det ut til at Offerspill skal få med soleklar klassevinner med Lars Iver Erdal-Aase. Lars Iver har vunnet alle sine partier og står med imponerende 7/7!

Klasse 4

Lars Iver virker ustoppelig i klasse 4 og må nok opp (minst!) en klasse til neste år

I klasse 5 ligger Karim Horsberg kun et halvt poeng bak ledergruppen og kan med gode resultat i de to siste rundene ha mulighet for pall! Tor Høisæter og Ruayporn Luangtep står med hhv. 2,5 og 1 poeng. Klasse 5

Grand Prix Attack på Karim i pågående runde 8

I klasse Senior 50+ har vi Christian Tunge som er i delt ledelse med 5/7 poeng. Lars Gylterud har 2,5 poeng. Senior 50+.

I Junior har David Luangtep Vangen fått med seg 3 poeng, mens i Lilleputt har vi en potensiell Norgesmester i Subhan Gilmessen som ligger 1 poeng bak lederen med 5/7: Junior | Lilleputt.

I kveld kl 18-21.30 spilles også NM i Lynsjakk i Kongsvinger hvor det fortsatt er mulig å melde seg på (frist 14.00): https://signup.tournamentservice.com/enroll.aspx?TID=NMLynsjakk2022-NordstrandSjakklubb