Offerspill fornyer avtalen med Kindred

I går signerte Offerspill en fornyet avtale med Kindred, som fra før har stått som klubbens hovedsponsor i to år. Avtalen er på ett år med mulighet for fornyelse i ett år til. Signeringen foregikk i lokalene våre med styreleder Magnus Carlsen og daglig leder Jon Kristian Haarr, samt Public Affairs Manager i Kindred Rolf Sims og CCO i Unibet Nils Andén. Magnus og Unibet signerte parallelt en egen avtale.

Vi er svært glade for å kunne fornye avtalen som sikrer klubben svært trengte midler og gir mulighet for videre drift og utvikling. Offerspill har siden oppstarten vært tydelige på at sjakk burde få samme statsstøtte på lik linje med andre idretter. Grunnen til at støtten uteblir er hvordan Norges system er satt opp med direkte kobling og overføring mellom Norsk Tipping og NIF. Så lenge dette systemet opprettholdes kommer ikke sjakken til å motta støtte.

Kindred er et børsnotert selskap på Stockholm-børsen og er et av de ledende spillselskapene i bransjen når det kommer til corporate social responsibility. De fokuserer for tiden på å redusere problemspill og har en målsetting om null inntekter fra problemspillere. Dette er noe Offerspill ønsker å støtte opp under. Kindred rapporterer kvartalsvis tall for utviklingen: Mission Zero %.
Offerspill kommer gjennom avtalen ikke til å reklamere for noen av Kindreds varemerker eller produkter.

Offerspill ser fram til et spennende år med mange muligheter og vekst. Vi ønsker å rette en stor takk til Kindred som så langt har støttet klubben på en strålende måte.

Les også mer om signeringen hos VG:

Nå skal Magnus Carlsen være profil mot spillproblemer
Magnus Carlsen (31) forlenger den mye omtalte sponsoravtalen med et stort bettingselskap - men nå skal han profilere kampen mot spillproblemer. Fullstendig selvmotsigende, mener rusorganisasjon.