Offerspill arrangerer Norway Chess Open

En åpen turnering

Norway Chess Open arrangeres i forbindelse med superturneringen, Norway Chess, som foregår i perioden 7. – 17. September 2021. Magnus Carlsen og sjakkeliten inntar Stavanger for 9. året på rad i det som er en av verdens sterkeste sjakkturneringer.

I forbindelse med hovedturneringen arrangeres det også en åpen turnering og i år har Norway Chess inngått et samarbeid med Offerspill SK og Sandnes Sjakklubb om å arrangere Norway Chess Open.

Hvor og når spilles turneringen?

Norway Chess Open spilles i perioden 10. – 17. september. Masterklassen spilles på Clarion Hotel Stavanger og ELO klassen spilles på Folkets hus som ligger vegg i vegg med Clarion Hotel Stavanger.

Her er det altså perfekte muligheter for å få med deg sjakkeliten i Norway Chess, samtidig som du deltar i åpen turnering.

Premiefond

Det stilles en garanti på 150.000 NOK i Masters-gruppen og 50.000 NOK i
ELO-gruppen i totalt premiefond. Under kan du se fordelingen i begge gruppene.

Spilleplan og overnatting

Turneringen vil starte fredag 10. September og varer en uke frem til og med 17. September. Det vil spilles hver dag og enkelte dager vil ha dobbel-runder. Lørdag 11. September arrangeres det også en lynsjakkturnering på kveldstid som starter kl 18.00.

Det tilbys overnatting på Clarion Hotel Stavanger.

Clarion Hotel Stavanger ligger midt i Stavanger, kun 5 minutters gange fra gågata Kirkegata, og har gratis WiFi og rom med typisk skandinavisk innredning, flatskjerm-TV og komfortable senger fra Duxiana. Alt en sjakkspiller trenger for å stille uthvilt og forberedt til rundestart.

Clarion Hotel Stavanger

Covid-19

Norway Chess Open vil ivareta gode smitteverntiltak som følge av Covid-19 og i den forbindelse vil det være en begrensing på antall deltakere.

Det er i første omgang åpnet for påmelding av 100 deltakere i den øverste gruppen og 130 deltakere i ELO gruppen. Det er godt håp om at dette kan utvides når det lettes mer på de nasjonale tiltakene.

Påmelding

For å delta i Norway Chess Open må du registrere deg via Turneringsservice og betale påmeldingsavgiften. Din deltagelse er ikke bekreftet før avgiften er betalt*

Meld deg på her!