NM for kvinner og jenter 2023

Norgesmesterskapet for kvinner og jenter 2023 arrangeres av Greveløkka Sjakklubb, i samarbeid med Offerspill Sjakklubb, 10.-12, februar, 2023. Dette er en stor begivenhet i sjakk-Norge og vi får muligheten til å se noen av landets beste kvinnelige sjakkspillere konkurrere om tittelen som nasjonal mester.

Vi ønsker å tilby de aller beste forholdene for deltakere i alle aldere og spillestyrker. Mesterskapet spilles i Hamarhallen på Scandic Hotell Hamar. Der er det også sosial sone, toaletter og analyse- og kommentatorrom med resepsjon i umiddelbar nærhet.

Vinner av mesterskapet får billett til VM i hurtig og lynsjakk senere på året. Fjorårets vinner var Monika Machlik som deretter spilte i Almaty i romjulen i fjor.

Partier blir overført på nettet. Klikk her for å komme til lichess sin overføring. Alle deltakere får programhefte med tips om fritidsaktiviteter, tips om kaféer med mer ved registrering. For alle som ønsker å lære av egne partier, vil Valentina Verbin og Kristian Stuvik Holm kommentere og analysere partier mellom rundene i analyserommet! NM-hotellet ligger i gangavstand fra Hamar stasjon.

Mer informasjon finner du her.