Tilbakeblikk: SjakkRave Trondheim

Sist helg var Offerspill med på å stelle i stand en sjakkfest uten like på HAVET Arena. Kvelden ble en stor suksess, med fullstappede sjakkturneringer og flere hundre ravedeltakere.

Offerspill sendte en delegasjon til Trondheim bestående av Asbjørn Steinskog, Jon Kristian Haarr, Daniel Steen Hauge, Benjamin Haldorsen og Frode Urkedal, i tillegg til undertegnede. DJ Assios, sammen med fem andre DJ-er, holdt koken godt underveis. I tillegg ble det simultanoppvisning med Frode Urkedal for å varme opp til kvelden!

FOTO: Hans Kvernkjøli

Tusen takk til FUZZSJAKK for tilretteleggingen av dette fantastiske arrangementet. Det Gary Andrés Chinga og resten av gjengen i FUZZSJAKK har klart å bygge opp i Trondheim er imponerende, og vi ser fram til nye samarbeid!


Det ble en nervepirrende avslutning på turneringsdelen av arrangementet, der det til slutt var en underdog som stakk av med seieren. Gratulerer så mye til Eivind Bruaset, som greide å hamle opp med både Sondre Melaa og Jens Ingebretsen i finalen for å sikre seg seieren i Fuzz Royale. Det var jevnt til siste slutt, men Bruaset greide til slutt å dra i land gullet etter en stor blemme fra Ingebretsen i sluttspillet.

Kommenteringen av finalen kan du finne på YouTube.