Offerspill inntar Trondheim

Offerspill har viderefører SjakkRave-konseptet i samarbeid med FUZZSJAKK, denne gangen i Trondheim. Bli med på en sjakkhelg uten sidestykke fra 12. og 13. april med turneringer, konkurranser og god stemning.

12. april kicker vi off med hurtigsjakkturnering på Bror Bar og Restaurant, der man blant annet kan vinne signert sjakkbrett av selvseste Magnus Carlsen!

Mer info om kickoff-turneringen finner du her. 👇

Hva er et SjakkRave?

SjakkRave ble initiert av FUZZSJAKK i 2022 og er nøyaktig det der høres ut som, nemlig Sjakk og Rave! Spill en sjakkturnering mot spillere på ditt nivå, etterfulgt av en fest til langt ut på natten. Offerspill arrangerte et lignende event på Sjakkfestivalen i fjor sommer, og har nå gått inn i et samarbeid med FUZZSJAKK for å gjenoppta suksessen. FUZZSJAKK har god erfaring med konseptet, og har arrangert flere turneringer og raves i Trondheim siden deres oppstart.

Hovedeventet blir på lørdag på HAVET Arena, med turnering, simultanoppvisning med GM Frode Urkedal og IM Benjamin Haldorsen og konkurranser. Blant deltakerne til årets event er streamere som Anna Cramling, Witty Alien og Rookie Redhead!

DJ-lineupen for eventet kan du se her. Blant annet kommer selveste DJ Assios til å holde koken underveis!

Hovedturneringen kommer til å streames live på Fuzzsjakk sine kanaler. Vi gleder oss massivt til helgen, og håper å se både Offerspillere og sjakkentusiaster i Trondheim!