Høstens planer hos Offerspill

Det er duket for en ny høst med masse spennende aktiviteter hos Offerspill, og vi ønsker medlemmer fra alle klubber velkommen!

Allerede neste helg 12.-14.august blir det arrangert en FIDE-ratet langsjakkturnering med 5 runder over 3 dager. Hvis du ønsker å spille ratede partier og få mulighet til å matche deg mot spillere på ulike nivåer er dette perfekt for deg. Info om turneringen finner du her.

Lenker til turneringer nedover på listen kommer i løpet av kort tid!

Den 11.september blir det FIDE-ratet lynsjakk på 11 runder. Dette tar i overkant av et par timer og er en perfekt start på dagen. Dagen etter blir det mulig å kose seg med 7 runder FIDE-ratet hurtigsjakk på formiddagen. Disse turneringene er perfekte både for deg som er erfaren spiller, og for deg som ønsker en myk start på turneringssjakk.

Vi skal også arrangere andre ting enn turneringer. Den 24.-26.september skal vi arrangere en stor treningshelg for alle som måtte ønske å delta! Det blir foredrag med flere sterke spillere, uformell spilling og sjakk-moro. Foredragene vil holde ulikt nivå, men vi har flere foredragsholdere på plass slik at det alltid vil være et foredrag som passer deg. Det vil også bli mulig å følge noen av foredragene på internett.

Det blir nye runder med FIDE-ratet lyn- og hurtigsjakk den 15. og 16.oktober i samme format som i september.

Siste helg i oktober, 28-30.oktober, er det duket for Offerspill GP. Dette er en del av Norges Sjakkforbund sin turneringsserie Norges Grand Prix. Her blir det 3 runder langsjakk og 4 runder langsjakk. Dette er en turnering for alle nivåer helt fra uratet og helt ny og opp til stormesternivå! Forrige Offerspill GP hadde ca. 100 deltakere.

I november skal vi prøve oss på noe helt nytt, nemlig triatlon! Turneringen arrangeres den 18.-20.november. Den er FIDE-ratet og fordelt over tre dager, hvor første del er 7 runder lynsjakk, andre del 5 runder hurtigsjakk, før man avslutter med 2 runder langsjakk. Poengene man får vektlegges etter tidskontroll. Her får du prøvd deg i alle de offisielle disiplinene!

Søndag 27.november kan du samle vennene dine og utfordre andre til lagsjakkturnering i hurtigsjakkformat! Hvert lag består av 3 spillere, med én innbytter om man ønsker det. Turneringen spilles over 6 runder og det er om å gjøre å vinne flest lagkamper. Her er det fritt frem for å danne lag på tvers av klubber, og finne på morsomme lagnavn. Turneringen er FIDE-ratet.

I forbindelse med VM i lyn- og hurtigsjakk arrangerer vi LynMaraton – selvfølgelig 42 runder på én dag. Hovedmålet her blir rett og slett å fullføre. Her blir det selvfølgelig deltakerpremie for å ha fullført et ordentlig sjakkmaraton.

Denne artikkelen oppdateres med lenker og annen info utover høsten. Du finner alle turneringene på Turneringsservice.